Всеукраїнська олімпіада з хімії розпочалась на агробіологічному факультеті!!!

17 квітня 2019 року

17 квітня на агробіологічному факультеті розпочався II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії.

 

До Національного університету біоресурсів і природокористування України завітали переможці першого етапу олімпіади  з різних закладів вищої освіти нашої держави.

Від імені ректора університету Станіслава Ніколаєнка  привітала учасників з початком олімпіади начальник навчального відділу  Оксана Зазимко. Вона  зазначила, що для нашого університету є дуже великою честю проводити другий етап Всеукраїнської олімпіади з хімії і  приймати у себе кращих студентів України.

До учасників  і членів журі звернулась декан агробіологічного Оксана Тонха, яка коротко розповіла гостям про університет, про його славетну історію, про те що першим випускникам агробіологічного факультету дипломи вручав Д.І. Менделєєв, про сьогодення факультету і університету з його потужною навчальною і науковою базами.

Голова мандатної комісії Лідія Ковшун  зазначила, що  змагатися за звання найкращого будуть близько сотні студентів-переможців перших етапів із 35 ЗВО України.

18 квітня розпочнеться теоретичний тур, 19 квітня триватиме експериментальний тур.

Оцінюватиме знання учасників, набуті у своїх вишах, професійне журі під керівництвом доктора хімічних наук Володимира  Копілевича.

  

Бажаємо всім учасникам продемонструвати глибокі знання, а найдостойнішим – стати переможцями!

 

Доцент кафедри загальної,

органічної та фізичної хімії

Олена Хижан,

доцент кафедри загальної,

органічної та фізичної хімії

Роман Жила

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook