Дебати кандидатів на голову студентської організації факультету ветеринарної медицини: хто переможе?

15 квітня 2019 року

9 квітня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини відбулися дебати кандидатів на пост голови студентської організації факультету. Заявки на участь подали два кандидати, а саме: студентка 2 курсу 9 групи Сизоненко Анастасія та студент 2 курсу 3 групи Бур'ян Ярослав.
Участь у конференції прийняли заступник декана факультету з виховної роботи Сергій Деркач, фахівець відділу виховної роботи Дар'я Ходій та голова студентської організації НУБіП України Максим Паламарчук, а також представники академічних груп студентів факультету.

  
Головуюча на засіданні Єлизавета Сіренко озвучила питання щодо затвердження регламенту засідання, звіту заступника голови студентської організації за звітний період, представлення програм кандидатів та обрання представників виборчої та лічильної комісії.

  
Конференція схвалила звіт роботи СО за період з 1 вересня 2018 року. При цьому були згадані різні заходи, організовані за цей період. Це і Дебют першокурсників, Благодійні ярмарки, Осінній бал, Свято, присвячене Дню закоханих та конкурс «Найкраща пара факультету», а також святкування 8 березня та багато іншого. Було згадано також про організацію суботників з благоустрою факультету, гуртожитку та Голосіївського парку.
Представлені програми кандидатів на пост голови СО факультету. Основними завданнями програми Анастасія Сизоненко – це зміна структури студентської організації, зацікавлення студентів в суспільній діяльності, співпраця та спілкування студентства нашого факультету з іншими факультетами університету.

 


В свою чергу, кандидат Ярослав Бур'ян запропонував залучати студентів до соціальної роботи, а саме: флешмобів, допомоги притулкам, також поліпшення роботи медіапростору факультету.

 


Обидва кандидати мали питання один до одного, відповіді на які було цікаво почути як нашим студентам, так і гостям, які були присутні на даному заході. Питання були поставлені і від аудиторії. Велику популярність мав один з пунктів програм обох кандидатів – залучення та зацікавлення студентів до участі в заходах факультету.

 

Ярослав запропонував поєднувати проведення цих заходів з наступним спільним відпочинком студентів, але Анастасія зауважила, що це не є сильним стимулом і залучати потрібно основний актив факультету для досягнення кращого результату.
Конференція погодила всі озвучені питання одноголосно. Тож всім присутнім висловлюємо велику вдячність за зібрання, а кандидатам на пост голови СО факультету бажаємо перемоги.

Сіренко Єлизавета

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook