Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ветеринарна медицина»

2 квітня 2019, 15:00

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 р. № 1313 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади в 2018-2019 навчальному році» та наказу ректора НУБіП України від 12.12.2018 р. № 1419 «Про проведення I етапу Всеукраїнської студентської олімпіади в 2018-2019 н.р. у НУБіП України» 28 березня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ветеринарна медицина».
Участь в олімпіаді прийняли 34 студенти 4 курсу повного та 3 курсу скороченого термінів навчання ОС «Бакалавр».

 


Членами організаційного комітету було розроблено питання для учасників олімпіади з наступних дисциплін: «Ветеринарне акушерство, гінекологія та біотехнологія відтворення», «Внутрішні хвороби тварин», «Оперативна, загальна і спеціальна хірургія», «Ветеринарно-санітарна експертиза», «Паразитологія та інвазійні хвороби», «Епізоотологія та інфекційні хвороби» та «Патологічна анатомія».

 
За результатами перевірки письмових робіт членами журі було визначено трьох переможців: перше місце виборола студентка 4 курсу повного терміну навчання Олександра Ігумнова, друге – студент 3 курсу скороченого терміну навчання Дмитро Висоцький, а третє – студент 3 курсу скороченого терміну навчання Андрій Слинько.
Бажаємо переможцям гідно представити факультет ветеринарної медицини НУБіП України у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Ветеринарна медицина», яка пройде 23-25 квітня 2019 р. на базі Подільського державного аграрно-технічного університету.

Заступник декана факультету ветеринарної медицини,
Юрій Жук


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook