Атестацію педагогічних працівників коледжів – відокремлених структурних підрозділів університету– розпочато!

2 квітня 2019 року
     На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 07.12.2018 р. № 1356 «Про створення атестаційної комісії» 2 квітня 2019 року розпочала свою роботу атестаційна комісія НУБіП України. У перший день атестувалися педагогічні працівники Бережанського агротехнічного коледжу, Заліщицького аграрного коледжу ім. Є. Храпливого, Мукачівського аграрного коледжу, Рівненського коледжу та Немішаївського агротехнічного коледжу.

     Відкриваючи засідання комісії, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша акцентував особливу увагу педагогічних працівників на необхідності бути ближче до сучасних реалій життя, активніше вивчати виклики сьогодення.

     Атестація педагогічних працівників здійснювалась у дистанційному та очному режимах. За результатами атестації 62 працівника відокремлених підрозділів університету змогли відповідно свого рівня підвищити кваліфікаційні категорії та отримати або підтвердити педагогічні звання.

 

 

     Підводячи підсумки першого дня роботи атестаційної комісії Сергій Кваша, зауважив, що необхідно покращувати співпрацю між факультетами та кафедрами базового навчального закладу НУБіП України та відокремленими структурними підрозділами університету, що є запорукою розвитку закладів.

     Вітаємо педагогічних працівників коледжів – відокремлених підрозділів університету з успішним проходженням атестації 2019 року. Бажаємо успіхів і нових творчих злетів.


Богдан Опальчук,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook