Профорієнтація в Києві та області

28 березня 2019, 22:59

В рамках проведення профорієнтаційної роботи доценти кафедри комп’ютерних систем і мереж Смолій В.В. і Савицька Я.А. зустрілись із студентами економіко-правового коледжу Київського кооперативного інституту бізнесу і права і відокремленого підрозділу НУБіП – Ірпінського економічного коледжу, де готують молодших бакалаврів за спеціальністю 123 – Комп’ютерна інженерія.

Київський кооперативний інститут бізнесу і права, розташований по сусідству з НУБіП України, вже підготував три випуски. Цьогорічні випускники не мають намірів зупинятися на досягнутому і цікавились нагальними питаннями: строками навчання за скороченим терміном, базою для проходження практик,   вступом на споріднені спеціальності факультету. Доцент Смолій В.В. надав інформацію про спеціальності факультету, дисципліни, що вивчаються. Доцент Савицька Я.А. розповіла про можливості продовження навчання в бакалавріаті з подальшим вступом до магістратури, а також про відкриття нової спеціальності – 125 «Кібербезпека». Для більш детального ознайомлення з технічною базою кафедри та цьогорічними правилами прийому всі бажаючі були запрошені на день відкритих дверей.

Більшість студентів Ірпінського економічного коледжу також планують продовжити навчання і отримати повну вищу освіту. Для них працівники кафедри надали інформацію про спеціальності факультету, особливості навчання та перспективи працевлаштування. Всі студенти були запрошені на день відкритих дверей університету, де вони отримали перші сертифікати від компанії Cisco після завершення курсу «Introduction to Packet Tracer» під керівництвом інструктора академії доцента Смолія В.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook