День відкритих дверей НУБіП України як дороговказ для правильного вибору в житті

21 березня 2019 року
21 березня 2019 року студенти випускних курсів коледжу разом з викладачами Кошик В.В., Черненькою Л.Б., Федосєєвою Н.І., Сиротенком А.О., Івановою С.М. завітали до Національного університету біоресурсів і природокористування України, який у День відкритих дверей гостинно приймав у себе студентів технікумів і коледжів з усієї України.
В актовій залі гостей привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко і розповів про славетну історію закладу, його структуру та місце в рейтингах вишів України, потужний професорсько-викладацький склад, матеріально-технічну базу, міжнародні зв’язки та можливість навчатися за програмами подвійного дипломування, а також соціальну базу університету і його перспективи.
Ректор наголосив, що Президент України, озвучивши п’ять найголовніших і перспективних для нашої держави напрямків, зробив акцент на розвитку агропромислового комплексу, машинобудування, туризму (особливо зеленого), логістики та інформаційних технології. І з кожного з цих напрямів наш університет готує фахівців!
У рамках заходу відбулася зустріч доктора економічних наук, завідувача кафедри «Облік і оподаткування» НУБіП України Калюги Євгенії Василівни зі студентами ІІІ курсу спеціальності «Облік і оподаткування».
Під час зустрічі Калюга Є.В. розповіла студентам про можливість вступу до базового навчального закладу – Національного університету біоресурсів і природокористування України, познайомила з викладацьким складом кафедри, потужною матеріально-технічною та науково-методичною базою тощо. Крім того, зазначила, що університет надає можливість навчання за передовими освітніми технологіями, подвійними дипломами і можливістю закордонного виробничого стажування.
Завідувач кафедри акцентувала увагу потенційних вступників на особливостях та перевагах спеціальності «Облік і оподаткування», її сьогоднішній затребуваності на ринку праці. Євгенія Василівна запросила студентів продовжити навчання за освітнім ступенем бакалавра .
Студенти коледжу отримали інформаційні буклети й рекламні матеріали з детальною інформацією про університет, кафедру обліку й оподаткування. Студенти групи 301-О Павленко Марина, Доманчук Василина, Кирильчатенко Марія, Лівіцька Вікторія, Бабенко Надія, Холодкова Юліана, Андрійчук Наталія, Шаріпова Віта, Єфіменко Назар, Кузьменко Анастасія    взяли участь в інтелектуальній грі Брейн-ринг «Відкриті двері в економічній сфері», за результатами якої посіли призове місце серед 6 команд студентів закладів вищої освіти ІІ рівня акредитації Київщини, Чернігівщини, Вінничини та Ірпеня були нагороджені грамотою.
Гостинність господарів та невимушена атмосфера спілкування сприяли тому, щоб допомогти молоді визначитися із закладом вищої освіти для продовження навчання за освітнім ступенем бакалавра.
Основні академічні, наукові, мистецькі та спортивні здобутки факультету аграрного менеджменту яскраво й лаконічно презентував його декан Анатолій Остапчук, який також акцентував увагу на успішній роботі Ради роботодавців факультету та перспективах працевлаштування випускників.
Родзинкою цьогорічної зустрічі стала безпосередня участь у діалозі з абітурієнтами факультету аграрного менеджменту деканів провідних університетів-партнерів з Європейського Союзу: Єлени Горської - декана факультету економіки і менеджменту Словацького аграрного університету (м. Нітра, Словаччина) та Ральфа Шлаудерера - декана факультету сільського господарства та продовольства Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Тріздорф, Німеччина).
Вони розповіли майбутнім студентам, що багаторічна співпраця їх факультетів з факультетом аграрного менеджменту засвідчує високий рівень підготовки студентів, високоінтелектуальний науково-педагогічний колектив та відкритість адміністрації факультету до мобільності студентів і міжнародний супровід навчального процесу.
Особливості змісту освітніх програм та підготовки за спеціальностями презентували завідувачі кафедр: адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності - Валерій Галушко, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського - Василь Горьовий, маркетингу та міжнародної торгівлі - Руслан Буряк і представник кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Тетяна Власенко.
Студенти випускних курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відвідали економічний факультет. Привітно і гостинно зустрічали майбутніх студентів декан факультету Діброва А.Д та інші співробітники кафедр. Свої виступи вони супроводжували змістовною презентацією про напрямки підготовки на факультеті, особливості студентського життя. Після зустрічі з керівництвом і студентським активом університету студенти коледжу мали змогу відвідати кафедру банківської справи та страхування.
Майбутні абітурієнти відвідали навчальну лабораторію, лекційні аудиторії та мали можливість поспілкуватися із завідувачем кафедри Худолій Л.М. і викладачами у форматі «питання – відповідь».
Гості кафедри педагогіки отримали вичерпну інформацію про освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців, а також про цікаве й насичене студентське життя. А особливе зацікавлення викликала інформація щодо можливості навчання за програмою «подвійних дипломів», стажування за кордоном та перелік іноземних мов (англійської, німецької, французької, польської), які можна вивчати на гуманітарно-педагогічному факультеті.
Зустрічі, проведені в рамках Дня відкритих дверей НУБіП України, були цікавими і корисними для обох сторін. Вступники отримали багато приємних вражень, позитивних емоцій і мотивацію для подальшого самовдосконалення та бажання вступу до вишу. Вся зустріч пройшла під девізом: «Вірити в щасливу зірку! Не втратити миті та можливості! Осягнути, що життя неповторне, а НУБіП - найкращий!!!»
Андрій Сиротенко,

заступник директора з виховної роботи 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook