Налагоджуємо співпрацю з Політехнічним Університетом Квантлен (Канада)

19 березня 2019 року
     19 березня з робочим візитом до факультету захисту рослин, біотехнології та екології на кафедру екології агросфери та екологічного контролю завітала директор департаменту сталого сільського господарства і харчових систем Ребека Хабат.

     У рамках зустрічі з завідувачем кафедри Володимиром Чайкою, професором Наталією Макаренко та заступником декана Юлією Рибалко обговорювалися питання можливої співпраці між університетами в науковій та освітній сфері, зокрема щодо розроблення та запровадження спільних навчальних програм в сфері агроекології та екологічної токсикології, а також спільної практичної підготовки студентів-екологів обох університетів. Було досягнуто домовленості щодо розвитку подальшої співпраці та підписання відповідного договору.

     Довідково: Kwantlen Polytechnic University (Політехнічний університет Квантлен) має чотири кампуси недалеко від міста Ванкувера. Його головні корпуси знаходяться в м. Суррей, Британська Колумбія, Канада. Навчальний заклад відноситься до досить молодих освітніх установ, тому динамічно розвивається. Здійснює підготовку студентів за 124 навчальними програмами, зокрема агроекологія, стале сільське господарство, в університеті щорічно навчається 19 тисяч студентів з різних країн. Політехнічний університет Квантлен практикує оригінальну форму навчання. Його керівництво вважає, що не можна отримати досвід і пізнати життя, сидячи в аудиторній кімнаті. Тому всі теоретичні знання відразу відпрацьовуються на практиці. Крім того, розроблена система "польових" шкіл". Студенти можуть ознайомитися з особливостями навчання в різних країнах, з'їздивши туди на кілька тижнів. 94% опитаних випускників заявили, що якби довелося знову вибирати навчальний заклад, вони б повернулися в KPU.

Петро Дрозд
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook