В’ячеслав Войтенко: хочу реалізувати себе в інженерній галузі і впевнений, що у цьому допоможе навчання на механіко-технологічному факультеті НУБіП

3 березня 2019 року
     В’ячеслав Войтенко навчається на випускному курсі Шевченківського коледжу Уманського національного університету садівництва за спеціальністю «Агроінженерія» і здобуває освіту молодшого бакалавра. І, як кожна думаюча молода людина, прагне реалізувати себе в житті. Тож вирів продовжити навчання у столичному виші, обравши для цього механіко-технологічний факультет НУБіП.
  • Чому саме НУБіП?

     – Щороку випускники нашого коледжу вступають до різних закладів вищої освіти, але найбільше людейобирає саме НУБіП. І це не просто так. Мої старші друзі і знайомі, які вже тут навчаються, відзначають високий рівень практичних та теоретичних знань, що формуються на сучасній матеріально-технічній базі, зокрема механіко-технологічного факультету, який я обрав. Мене цікавить можливість проходження стажування в провідних аграрних та машинобудівних компаніях світу і, головне, факультет забезпечує працевлаштуванням всіх своїх випускників у цих же компаніях.

  • Що хочеш отримати від навчання на механіко-технологічному факультеті?

     – Наразі, моя головна мета – отримати якісну освіту бакалавра, потім ступінь магістра, а в подальшому є задуми вступити і до аспірантури, щоб захистити кандидатську дисертацію і проявити себе у науковій інженерній сфері. Маю пристойні знання, які мені дав коледж, сподіваюся на диплом з відзнакою, крім того, мені подобається моя спеціальність, тож, сподіваюся, у мене все вийде.

Розмовляв заступник декана механіко-технологічного факультету
Ігор Сівак

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook