Профорієнтаційна робота першокурсників спеціальності «Туризм» триває

31 січня 2019 року
     Насиченими були зимові канікули у студентки 1 курсу, 1 групи спеціальності «Туризм» Ані Артеменко,  яка відвідала Мринську загальноосвітню школу I-III ступенів, Носівського району, Чернігівської області, для проведення профорієнтаційної роботи з майбутніми випускниками, допомоги їм у виборі професії та закладу вищої освіти.
   Під час зустрічі майбутні випускники отримали детальну інформацію про провідний дослідницький університет – НУБіП України, буклети, флаєри та переглянули відеоролик про університет.
У процесі профорієнтаційної роботи Аня Артеменко розповіла учням про умови студентського дозвілля та побуту, участь молоді у спортивному та культурно-масовому житті університету, можливості виїзду за кордон, участь у програмах академічних обмінів із кращими європейськими та американськими університетами та реалізації своїх здібностей.
       Особливу увагу було звернуто на навчально-науковий інститут післядипломної освіти, у якому Аня навчається на омріяній спеціальності «Туризм». Майбутні студенти цікавилися про її актуальність і престижнісь та зрозуміли, яким навичкам вони можуть оволодіти, вивчаючи дану спеціальність і довідались, де можна знайти роботу із гідною зарплатнею.Адже на сьогоднішній день туризм є одна із найважливіших галузей світового господарства і з кожним роком попит на висококваліфікованих працівників зростає. Тому ми з вами повинні бути напоготові.
         Під час зустрічі у залі вирувала дружня атмосфера. Учні були захоплені та приймали активну участь у обговоренні свого майбутнього!
 
-         То ж, ви вже знаєте де отримати знання?!
-         Так, у НУБіП України!
Ірина Кудінова,
                                                                                                                куратор групи

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook