Підсумки перебування декана факультету архітектури університету Мугла Сіткі Кочман (Туреччина) професора Ченгіза Коча на факультеті землевпорядкування НУБіП: початок співпраці

1 червня 2018 року

Декан факультету архітектури університету Мугла Сіткі Кочман  (Туреччина) професор  Ченгіз Коч упродовж травня 2018р. відвідував наш університет на запрошення декана факультету землевпорядкування Тараса Євсюкова.

Професорр Коч є спеціалістом у галузі управління водними та земельними ресурсами, зрошуваними землями, рекультивації та моніторингу земель, його досвід роботи на посадах в різних виробничих підрозділах дозволяє йому ділитися великим практичним досвідом у поєднанні із теоретичними знаннями у сфері управління землями.

У ході свого візиту професор Коч познайомився із структурою та діяльністю університету та факультету, взяв участь у круглому столі  "Управління водними та земельними ресурсами: досвід України та Туреччини", круглому столі "Використання грунтових мікроорганізмів для сталого сільського господарства" на агробіологічному факультеті, секційному засіданні ювілейної конференції до 120-річчя НУБіП, а також провів відкриті лекції для студентів факультету землевпорядкування.

За результатами перебування протягом травня 2018 р. у НУБіП проф. Ченгіза Коча, декана факультету архітектури університету Сіткі Кочман (м. Мугла, Туреччина) підписано угоду щодо програми академічних обмінів MEVLANA на 2018-2023 рр.

 

Доцент кафедри геодезії та картографії В. Богданець

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook