Благодійна ярмарка на економічному факультеті:допоможи врятувати маму.

16 листопада 2018 року

 Мама - це найрідніша людина в нашому житті. Вона піклується про нас з самого народження, дарує нам свою доброту, турботу,ніжність, тепло і материнську любов. Материнське серце любить своїх дітей в будь-яких ситуаціях, з тих самих пір, як в один прекрасний і незабутній день життя мама бере на руки свого малюка. Нам всім хотілося б, щоб мама завжди була здорова, та, на жаль, не завжди все так безхмарно.

 

Родину студента 3 курсу економічного факультету Горобця Вадима спіткало горе: тяжко захворіла мама. Діагноз: рак матки 2 ступеня з рецедивом. На даний час потрібна сума сягає 50 тис. грн. Для сім’ї це непідйома сума.

У зв’язку з цим студенти економічного факультету за сприянням студентської організації, студентської ради та деканату вирішили влаштувати благодійну ярмарку, до якої активно долучилися і педагогічний склад університету,і студенти.
Спільними зусиллями на ярмарці вдалося зібрати 8 361 грн. Також,підсумучи те,що було влаштовано збір коштів, загальна сума на даний момент складає 36 тис. грн.

Всі вкотре переконалися,що економічний факультет ніколи не залишить у біді. А збір коштів триває, залишилася вже не така велика сума - 14 тис. грн.

Якщо у когось є можливість підтримати Вадима, будемо дуже раді. 5167985690203344 карта на ім‘я Горобець Вадим Дмитрович

Яна Веремій
староста 2 курс 3 група
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook