Співпраця зі Словацьким аграрним університетом триває

8 листопада 2018 року

     Продовження знайомства з освітньою та науково-дослідною діяльністю, новими тенденціями в якості освітніх послуг Словацького аграрного університету у м. Нітра стало цілями візиту до цього вишу завідувача кафедри біржової діяльності і торгівлі Надії Резнік. На запрошення декана Єлєни Горської вона провела тут презентацію НУБіП, розповіла про його можливості і переваги університету, 120-ти річну історію, і окремо спинилася на тривалій та плідній співпраці між українським і словацьким вишами.

  

     Зокрема, цього року у межах програми подвійного дипломування до навчання за англомовною бакалаврською програмою «Міжнародна торгівля аграрною продукцією» приєдналися студенти факультету аграрного менеджменту НУБіП Марія Резнік, Діана Косенюк, Наталія Синицька та Микола Гадуп'як. Формат програми передбачає, що студенти навчатимуться і в Словаччині, і в Україні. Ця угода регламентує повне визнання структури, змісту та якості викладання обома сторонами угоди.

     У своєму виступі студентка Діана Косенюк запросила майбутніх студентів до університету, поділилася своїми враженнями від навчання, розповіла про можливості та перспективи, які відкриває навчання на факультеті економіки та менеджменту.
     Потому відбувся мовний тренінг від китайських студентів, які наочно демонстрували методи швидкого вивчення мови, у конкурсі на найкраще селфі із талісманом факультету левом Феміком.

     Єлєни Горської ознайомила гостей з новітньою матеріальною базою факультету, зокрема навчальними лабораторіями, оснащеності яких позаздрить будь-який європейський університет. Наприкінці жовтня було відкрито університетську лабораторію з вивчення потреб споживачів, що є свого роду унікальною, оскільки аналогічний дослідницький центр не так легко знайти у Центральній Європі. Гостям показали багатофункціональний стіл, завдяки якому можливо одночасно перевірити до восьми продуктів. Використовуючи поворотні камери, змінюючи освітлення вони фіксують вирази людей. Люди, які тестують продукти, є автоматичними «кишенями». Демонстрував ці можливості навчальної лабораторії Якуб Берчік – людина, якій цікаво вдосконалювати процес прийняття рішення про купівлю споживчих товарів.

       Викликала захоплення і мультифункціональна ІВМ семінар-аудиторія, де проходять заняття майбутніх фахівців, а відпочити можна було у Kaufland Relax Zone.

Анна Слободяник,

старший викладач кафедри біржової діяльності і торгівлі 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook