Факультет конструювання та дизайну – переможець спартакіади студентів НУБіП України з шашок

2 листопада 2018 року

     Перемогою команди факультету конструювання та дизайну закінчились змагання 62-ої спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з шашок. Змагання проходили з 24 жовтня до 1 листопада 2018 року.

     

      У турнірі взяли участь 113 студентів з 13 факультетів і 2 навчально-наукових інститутів. Кожна команда виставляла на тур по 6 студентів, з яких мало бути не менше двох дівчат. На першому етапі змагань усі команди були поділені на 4 групи, ігри у групах проходили за коловою системою. Команди, які зайняли 1 і 2 місця у групах у наступному етапі турніру грали за сіткою Winner`s і розіграли місця з 1-го по 8-ме. Багато партій були досить цікавими, напруженими і доставили багато приємних вражень вболівальникам серед яких були і студенти, і декани, і заступники деканів факультетів.

     У підсумку призерами змагань стали:
1 місце – факультет конструювання та дизайну,
2 місце – механіко-технологічний факультет
,
3 місце – агробіологічний факультет
.

     Дуже потужну гру на цьому турнірі продемонструвала команда механіко-технологічного факультету, яка на першому етапі змагань перемагала своїх суперників з великим рахунком. У груповому турнірі механіки виграли у факультет інформаційних технологій з рахунком 6 :0, ННІ лісового і садово-паркового господарства 5 : 1, на другому етапі змагань перемогли юридичний факультет 6 : 0, агробіологічний факультет 5,5 : 0,5 і все ж таки поступилася у фіналі своїм одвічним друзям-суперникам команді факультету конструювання та дизайну 2 : 4.

     У свою чергу команда факультету конструювання та дизайну на шляху до фіналу переграла команди ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 6 : 0, факультет аграрного менеджменту 5 : 1, факультет захисту рослин, біотехнологій та екології 3,5 : 2,5, факультет ветеринарної медицини 4,5 : 1,5, ННІ лісового і садово-паркового господарства 4 : 2.

     За команду факультету конструювання та дизайну виступали: слухачі магістратури Олександр Журбенко, Дарина Авраменко, Віктор Кива, Ярослав Лесь, студенти 1-го курсу Аліна Бородій, 2-го курсу Едуард Ковальов, Юлія Остроушко, 3-го курсу Анастасія Хероїм.

     У грі за третє місце команда агробіологічного факультету у напруженій боротьбі переграла команду ННІ лісового і садово-паркового господарства з рахунком 3,5 : 2,5.

  Результати усіх ігор, списки учасників команд розміщені на сторінці Спорт-Протоколи змагань.

Вітаємо призерів і всіх учасників змагань!

В’ячеслав Пархоменко,
головний секретар змагань спартакіади
студентів НУБіП України з шашок 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook