До уваги студентів 2-го курсу! ЗНО-2019

16 жовтня 2018 року
Наказом МОН від 22.08.2018 р. № 931 «Деякі питання проведення в 2019 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти» визначено Перелік навчальних предметів, із яких у 2019 році проводиться ЗНО результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти.
Для студентів закладів вищої освіти, які у 2019 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти, такими предметами є: українська мова і література (українська мова), а також математика або історія України (період ХХ-початок ХХІ століття) – за вибором студента.
Результати ЗНО зараховуються як результати державної підсумкової атестації.
Щоб успішно скласти ЗНО, готуватися необхідно вже сьогодні. З метою підвищення доступності та якості освіти в Україні компанією «EDUGET» створено інноваційний проект з он-лайн підготовки до ЗНО «Будь розумним/Besmart», в рамках якого кожен отримує безкоштовний доступ до курсів підготовки з предметів, з яких проводиться ЗНО. Кожен курс містить відеолекції, тренувальні та підсумкові тести у форматі ЗНО.
Ознайомитись з проектом «Будь розумним/Be smart» та долучитись до нього можна за посиланням https://besmart.eduget.com/.
 
Наталія Ільченко,
заступник директора з навчальної роботи
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook