27 серпня студмістечко прийматиме мешканців

22 серпня 2018 року

     27 серпня розпочнеться масове заселення студентів у гуртожитки студмістечка. Керівництво університету заздалегідь подбало про те, щоб вони, попри всі складнощі з фінансуванням вишів, поселялися у відремонтоване житло з належним станом місць громадського користування.

     Особлива увага приділялася першокурсникам, 1657 яких цього року стануть мешканцями гуртожитків, говорить директор студмістечка Сергій Стецюк. Загалом їм виділено 208 відремонтованих і облаштованих новими меблями кімнат.

     Тільки у 10-му гуртожитку, де мешкають студенти факультетів економічного та інформаційних технологій, для першокурсників призначені 13 таких помешкань, у які приємно зайти.

   У 11-му гуртожитку для біля 200 першокурсників факультетів агробіологічного і тваринництва та водних біоресурсів капітально відремонтовано 16 кімнат. А щоб зручно і приємно було займатися в позанавчальний час, обладнано читальний зал, який сьогодні виглядає як нова копійка. І це – і в прямому, і в переносному сенсі: на ремонт і закупівлю нових меблів витрачено значні кошти. Тож хотілося б, щоб мешканці гуртожитків про це пам’ятали і дбали про їхнє збереження.

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook