Під дахом дому твого: ремонти дахів у корпусах і гуртожитках увійшли в активну фазу

7 серпня 2018 року

Ремонти дахів гуртожитків кампусу і навчальних корпусів, відновлення і утеплення фасадів останніх увійшли в активну фазу, які знаходяться під особливою увагою ректора університету Станіслава Ніколаєнка. На сьогодні вони тривають відразу на кількох об’єктах: гуртожитках №№ 8, 12, 6, 6-му і 4-му навчальному корпусах, говорить проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Де ще, у якому виші вони мають такі масштаби?ї

 
Тільки на 6-му гуртожитку силами підрядників буде облаштовано 2600 квадратних метрів двоскатного даху. Підготовчі роботи з укладки металочерепиці тут вже зроблено. Тож завтра починається безпосередньо укладка. До робіт залучаються і студенти-мешканці гуртожитку.
 
До речі, сьогодні на будівельних об'єктах університету працюють два двадцятип'ятитонних крани з п'яти існуючих у Києві. Вони подають дерево і решту необхідних матеріалів для перекриття дахів.
 
Варто нагадати: лише минулого року дахів було перекрито на площі, що вимірюється гектарами. Якщо конкретніше, то майже 2,5 га. А з врахуванням нинішніх ця цифра – суттєво зростає.
 
Валентин Обрамбальський
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook