Ректорат наполягає на відновленні гарячого водопостачання в студентському кампусі

22 травня 2018 року

Минув майже місяць, як в нашому студентському кампусі припинили гаряче водопостачання. Відреагувавши миттєво, за підписом ректора Станіслава Ніколаєнка керівництву столиці та компаніям-постачальникам були направлені відповідні звернення з вимогою відновити подачу гарячої води. Понад 10 тисяч мешканців – студентів і співробітників – залишилися без елементарних засобів особистої гігієни, що може призвести до непередбачуваних наслідків. 

 
Столична влада на наше звернення повідомила, що Київською міською радою прийняте рішення від 20.06.2017 № 439/2661 про припинення з 27.04.2018 року дії Угоди щодо реалізації проекту управління та реформування енергетичного комплексу м. Києва від 27.09.2001 року, укладеної між Київської міською державною адміністрацією та акціонерною компанією «КИЇВЕНЕРГО», та поверненням комунального майна власнику, укладені ПАТ «Київенерго» договори та постачання ресурсів та надання послуг з їх транспортування, розподілу, постачання. Тобто ПАТ «Київгаз» припинив газопостачання 80 теплогенеруючим об’єктам міста Києва. 
 
Відповідно до листа Голосіївської районної адміністрації №100-7466 від 11 травня 2018 року інформуємо, що гаряче водопостачання повинно бути відновлено до 1 червня 2018 року.
 
Ректорат і надалі продовжує контролювати ситуацію та наполягатиме на якнайшвидшій подачі гарячої води.

Валентин Обрамбальський
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook