Легкоатлети Заліщицького агроколеджу – срібні призери Всеукраїнських спортивних ігор

6 травня 2018 року

     У кінці квітня в місті Умань пройшли Всеукраїнські спортивні ігри серед студентів аграрних закладів вищої освіти І-ІІ рівнів акредитації з легкоатлетичного кросу. Вдало виступили студенти ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого», які посіли друге загальнокомандне місце.

     Чемпіонкою України серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. у бігу 1000 м. стала наша Теслюк Юлія студентка першого курсу 14 групи. Вона також встановила особистий і поновила рекорд Заліщицького коледжу. Друге місце завоювала її одногрупниця Гладюк Наталія. Третє місце у бігові на 3000 м. здобув студент 31-К групи Савків Тарас. Вдало виступили і інші члени команди коледжу. Студент Дмитрик Михайло 35 група на дистанції 1000 м. встановив рекорд коледжу і був дев'ятим в загальному заліку, Доготарь Валентина з 36 групи – зайняла 10 місце та студент 32 групи Рабський Михайло– 20 місце.

     В цілому учасниками цих змагань на різних етапах були студенти 116 ВНЗ І-ІІ р.а. України. Так що успіх наших легкоатлетів досить вагомий.

     Бажаємо нашим студентам нових переможних стартів!

Токарчук В.І.,
керівник фізичного виховання
ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook