В Немішаєвському агротехнічному коледжі пройшли навчання з протипожежної безпеки

25 квітня 2018 року

     24 квітня 2018 року під керівництвом директора Немішаєвського агротехнічного коледжу Володимира Альохіна відділом з охорони праці та пожежної безпеки спільно з Головним управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Київській області було проведено практичні навчання з питань протипожежної безпеки з працівниками та студентами коледжу, під час яких було відпрацьовано механізми навчальної евакуації людей з трьох навчальних корпусів та трьох студентських гуртожитків.

    В навчанні взяли участь представники НУБіП України, співробітники Бородянського районного відділу ДСНС у Київській області, які проінформували про стан боротьби з пожежами у районі, пожежну безпеку у навчальних закладах, а також правила поведінки при виникненні пожеж та інших надзвичайних подій. Вагому увагу приділили рекомендаціям щодо вироблення алгоритмів практичних дій адміністрації, персоналу, формувань добровільної пожежної охорони при виникненні надзвичайних подій на об’єктах з масовим перебуванням людей, зокрема, у закладах освіти.

     Закінчилися навчання підбиттям підсумків, слухачі отримали відповіді на свої запитання. Загалом, учасники відзначають корисність такого заходу, адже здобуті знання сприятимуть підвищенню обізнаності про дотримання правил пожежної безпеки та порядку дій у випадку надзвичайних ситуацій.

Олена Кищук, Олександр Гончаренко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook