Актуальні питання роботи відокремлених підрозділів обговорено з керівництвом університету

25 квітня 2018 року

      25 квітня відбулася традиційна зустріч керівництва Університету із директорами відокремлених підрозділів.

     Ректор університету Станіслав Ніколаєнко окреслив найголовніші завдання для директорів відокремлених підрозділів по вирішенню нагальних питань, пов’язаних із фінансуванням навчальних закладів, підготовкою до зовнішнього незалежного оцінювання студентів коледжів та проведенням святкування 120-річчя університету. Родзинкою зустрічі стало отримання відповідей від першого заступника міністра освіти і науки України Володимира Ковтунця на невирішені питання з проведення атестації студентів в телефонному режимі.

     Учасники наради доповіли про стан цих справ та отримали низку доручень ректора для додаткового пошуку шляхів вирішення окремих проблем.
     Перший проректор Ігор Ібатуллін у своєму виступі зупинився на питаннях виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25 грудня 2015 року № 1127 щодо державної реєстрації речових прав на нерухоме майно.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша окреслив основні підходи до підготовки нової програми розвитку університету до 2025 року, ознайомив присутніх із результатами участі представників відокремлених підрозділів у проведенні Дня відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів 19 квітня 2018 року. Сергій Миколайович подякував керівникам за активну роботу по залученню випускників до участі у вищезазначеному заході та зупинився на окремих питаннях підготовки до святкування 120 – річчя Університету.
     Також були обговорені результати атестації педагогічних працівників коледжів – відокремлених підрозділів НУБіП України у 2018 році.

     Перспективи розвитку співпраці з відокремленими підрозділами в галузі виховної роботи стали основною темою виступу директора ННЦ виховної роботи Геннадія Ржевського, який відмітив активну участь відокремлених підрозділів у фестивалі «Голосіївська весна – 2018».

     Також було прийнято рішення про проведення наради для заступників директорів щодо підготовки акредитаційних справ на базі Боярського коледжу екології та природних ресурсів 4 травня 2018 року та обговорено ряд поточних питань діяльності відокремлених структурних підрозділів НУБіП України.

Олег Єресько

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook