Вітаємо завідувача кафедри Геннадія Анатолійовича Голуба з бронзою у змаганнях "Снайпер-викладач НУБіП України 2018"

24 квітня 2018 року
Тир кафедри військової підготовки НУБіП України

24 квітня 2018 року на базі військової кафедри НУБіП України в приміщенні тиру відбулася фінальна частина військово-спортивних змаганнь «Снайпер-викладач НУБіП України» серед науково-педагогічних працівників університету з нагоди «120-ї річниці НУБіП України», які передбачали стрільбу з дрібнокаліберної гвинтівки ТОЗ-12 (8 пострілів, з яких три пробних і 5 залікових з відстані 25 м по мішені №7).

Приємно відмітити, що до другогу етапу пройшов і керівник нашого структурного підрозділу, завідувач кафедри докт. техн. наук, проф. Голуб Г.А. який продемонстрував  найкращу влучність серед НПП механіко-технологічного факультету (47 очок з пяти пострілів - три 10-ки, 9-ка і 8-ка).

В другому етапі хвилювання далося взнаки і хоч результат був трішки гірший, проте Геннадію Анатолійовичу це не завадило вибороти ІІІ місце в змаганнях серед всіх учасників змагань, яких нагадаємо було по 3 від кожної кафедри.

Детальніше про змагання, результати першого туру серед НПП МТФ та нагородження переможців на вченій раді НУБіП України).

 

 

Вітаємо з нагородою та бажаємо Вам подальших успіхів у змаганнях!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook