Випуск студентів ОС "Бакалавр" заочної форми навчання

13 квітня 2018, 13:00
10 корпус, 233 ауд.

13 квітня 2018 року на факультеті аграрного менеджменту відбулося урочисте вручення дипломів освітнього ступеня «Бакалавр» заочної форми навчання.

Диплом бакалавра отримали 50 студентів, з них 19 – за напрямом підготовки «Маркетинг» та 31 – «Менеджмент».

 

 

Випускників радо вітали представники всіх кафедр факультету, зокрема: завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД – д.е.н., професор, член-кореспондент НААН України Валерій Галушко; завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України Лідія Шинкарук; завідувач кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського – д.е.н., професор Василь Горьовий; завідувач кафедри економічної теорії - д.е.н., професор Микола Талавиря; доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі – к.е.н. Руслан Буряк.
 

 

 

До вітань долучився відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук та ознайомив з умовами вступу до магістратури, за що факультет висловлює йому щиру вдячність.
 
 
Заступник декана факультету Олександр Новак побажав гарної долі, професійного зростання та здоров’я. Висловив сподівання, що з більшістю присутніх в найближчий час зустрінеться вже як з магістрами у наступному навчальному році.

Зі словами подяки до викладачів та адміністрації університету звернулися старости груп.
  
 
З вітальним словом виступив декан Анатолій Остапчук. Він побажав випускникам бути успішними людьми, хорошими фахівцями, професіоналами своєї справи.
Після цього за участі завідувачів кафедрами та заступників декана відбулося урочисте вручення дипломів.
 
Анна Збарська
асистент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook