Член гуртка "Дорадник" Яна Лукіянчук – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК» (6.04.2018 р.)

7 квітня 2018, 23:34
Кам"янець-Подільський

 

 

 

 

     5-6 квітня в Подільському державному аграрно-технічному університеті відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК». Конкурс проводився у два етапи: перший – заочний (рецензування студентських наукових робіт), другий – очний (підсумкова науково-практична конференція щодо захисту робіт).

     Роботу конференції розпочав ректор Володимир Іванишин, зазначивши, що на розгляд галузевій конкурсній комісії було надіслано 69 студентських наукових робіт від 80 учасників, а до участі в підсумковій науково-практичній конференції галузева конкурсна комісія допустила 19 кращих робіт. Наш університет представляла Яна Лукіянчук, студентка 3 с.т. курсу, 9 с.т. групи економічного факультету з темою «Harwest Diary як інструмент підвищення агрономічної освіченості населення» (керівник доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму, ННІ післядипломної освіти Ірина Кудінова).

    Прилюдний захист студентських конкурсних робіт проходив у дружній атмосфері, учасники з різних аграрних університетів України активно брали участь в дискусії.
     Яна Лукіянчук гідно представила результати досліджень, достойно відповіла на всі питання. В процесі представлення результатів наукової роботи демонструвала креативний підхід до подачі інформації, що стало причиною активної зацікавленості аудиторії та, як наслідок, якісної дискусії – як інструменту ефективної передачі інформації, що дало змогу тримати контакт з аудиторією та відповісти на всі запитання, які виникли в ході доповіді, а їх було багато як із сторони членів галузевої комісії, так і слухачів та доповідачів, що підкреслює актуальність наукової роботи та її інноваційність.

  

     Яна Лукіянчук була нагороджена Дипломом II ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка сільського господарства та АПК» у 2017-2018 навчальному році, а її науковий керівник Ірина Кудінова відзначена Подякою за керівництво науковою роботою переможця II туру.

     Вітаємо переможницю конкурсу Яну Лукіянчук та її наукового керівника, доцента Ірину Кудінову з цим успіхом і бажаємо Яні успіхів на шляху до самореалізації і професійного визнання, а керівнику творчої наснаги та талановитих студентів.

Вікторія Самсонова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook