День відкритих дверей на факультеті

11 квітня 2018 року
НУбІП України, 4 корпус

11 квітня 2018 року на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології в Національному університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей, який відвідали майбутні випускники загальноосвітніх середніх шкіл, ліцеїв Бориспільського (ліцей “Перспектива”) та Березанського р-ну Київської обл., смт. Малин Житомирської обл., гімназії “Троєщина”, природничого ліцею № 116 м. Києва та інші.

 

 

 

 

Про сучасні особливості підготовки фахівців для різних галузей розвитку економіки України із широкою перспективою навчання в НУБіП України, школярів ознайомили декан факультету Микола Доля, заступники декана  Петро Дрозд та Юлія Рибалко.

 

 

 

 

На зустрічі висвітлені інноваційні показники щодо формування високоякісних фахівців із оцінкою прогресивних наукових, інноваційних досягнень професорсько-викладацького складу факультету.

Згідно анкетування основна частина потенційних абітурієнтів вже визначилася із пріоритетом у подачі заяв, і віддає перевагу навчанню на спеціальностях факультету: Екологіяі “Біотехнологія і біоінженерія”,  “Захист і карантин рослин”. Решта учнів знаходяться у роздумах щодо вибору майбутньої спеціальності.

Викладачі кафедр провели екскурсію ботанічним садом НУБіП та науково-навчальними лабораторіяями факультету.

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook