Виїзне заняття у формі нетворкінгу на тему «Entry to the profession» для студентів освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа»


Студенти 1 курсу, які обрали перспективну спеціальність «Готельно-ресторанна справа» отримали унікальну можливість познайомитись не тільки з інфраструктурою готелю, а й отримати відповіді на актуальні для них питання:
- з чого почати кар’єрний шлях у готельно-ресторанній сфері?
- які вимоги до персоналу?
- як стати професіоналом?


Висловлюємо щиру вдячність керівництву та персоналу готелю, зокрема менеджеру фронт офісу готелю Mercure Kyiv Congress 4* Наталії Семко за цікаву зустріч, змістовний екскурс у глибини готельного сервісу.

Лариса Гопкало,
гарант програми «Готельно-ресторанна справа»