Доценти ІСАКОВА Н. П., ХВІСТ В. О. продовжують профорієнтаційну роботу в школах Києва

20 березня 2018 року
 
19 березня 2018 року доценти кафедри історії і політології к.і.н. Ісакова Н.П. та к.і.н. Хвіст В.О. з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідали середню загальноосвітню школу № 67 в Солом’янському районі м. Києва.
 
Учнів 11-го класу було ознайомлено з напрями підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та умовами вступу; акцентовано увагу на перевагах навчання на випускових спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету та, зокрема, кафедри історії і політології («Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»).
 
В ході зустрічі проведено анкетування, в результаті якого виявлено, що учні зацікавились запропонованою інформацією. Також в процесі анкетування було отримано контактну інформацію випускників, яка буде внесена в базу даних абітурієнтів кафедри історії і політології. 
 
Випускників та вчителів було запрошено на День відкритих дверей до Національного університету біоресурсів і природокористування України 29 березня та 11 квітня 2018 року, де вони матимуть можливість особисто поспілкуватися з керівництвом університету та студентством, викладачами та науковцями, розпитати їх про умови вступу та вимоги до навчання, оглянути матеріально-технічну та науково-методичну базу, побутові умови, завітати на випускові кафедри. Школярів особливо зацікавила інформація про те, що викладання окремих предметів на факультеті ведеться англійською мовою та інформація про закордонні практики, систему подвійних дипломів.
 
Керівництву шкіл, класним керівникам та учням надано рекламні буклети, інформаційні матеріали про правила прийому до університету та контакти НУБіП України, гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри історії і політології.
 
З директором школи Корнієнком Валерієм Васильовичем доцентами Ісаковою Н.П. та Хвіст В.О. було проведено плідну розмову про подальше співробітництво відповідно Договору про співробітництво між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та середньою загальноосвітньою школою № 67 в Солом’янському районі м. Києва.
 
 
 
Доценти кафедри історії і політології
Наталія Ісакова, Вікторія Хвіст
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook