Запрошуємо випускників Київщини на день відкритих дверей

23 березня 2018 року
 
22 березня 2018 року доценти кафедри історії і політології, в складі к.і.н. Ісакова Н.П. та к.і.н. Хвіст В.О. з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідали Вишгородську середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 1 (м. Вишгород, Київська обл.).
 
Учням 11-го класу було надано основні відомості про умови вступу та напрями підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та окремо акцентовано увагу на перевагах навчання на випускових спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету, зокрема, спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» кафедри історії і політології. 
Особливо учнів зацікавила інформація про можливості закордонних практик та навчання, студентське дозвілля. 
 
В ході зустрічі проведено анкетування, в результаті якого виявлено, що учнів зацікавила запропонована інформація. Також, за допомогою анкет, отримано контактну інформацію випускників, яка буде внесена у базу даних абітурієнтів кафедри історії і політології. 
 
Доценти Ісакова Н.П. та. Хвіст В.О. запросили випускників та вчителів на День відкритих дверей до Національного університету біоресурсів і природокористування України 29 березня та 11 квітня 2018 року, де вони матимуть можливість особисто поспілкуватися з керівництвом та студентством, викладачами та науковцями, розпитати їх про умови вступу та вимоги до навчання, оглянути матеріально-технічну та науково-методичну базу, завітати на випускові кафедри, ознайомитись з побутовими умови. У цей день майбутньому абітурієнту надається можливість остаточно прийняти рішення вступати або не вступати в обраний заклад. Для тих же, хто ще не визначився з вибором, - це добра нагода ближче познайомитися з нашим університетом і визначитися з майбутньою професією.  
 
Керівництву шкіл, класним керівникам та учням надано рекламні буклети, інформаційні матеріали про правила прийому до університету та контакти НУБіП України, гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри історії і політології.
 
Доценти кафедри історії і політології
Наталія Ісакова, Вікторія Хвіст
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook