Ректорат: зустрічаємо випускників технікумів і коледжів, готуємося до проведення олімпіад і відзначення ювілею університету

16 квітня 2018 року

     16 квітня 2018 року відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін зауважив на основних напрямках, яких буде зосереджуватися робота адміністрації цього тижня. А це якість навчального процесу, підготовка до відзначення 120-річчя університету, проведення всеукраїнських студентських олімпіад та посівна кампанія в господарствах.

     Проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша зупинився на підготовці до дня відкритих дверей, який відбудеться 19 квітня для випускників коледжів та технікумів. Також цього тижня ми прийматимемо учасників ІІ туру всеукраїнської студентської олімпіади з німецької мови та загальної екології. На разі розробляється погодинний план дій і заходів на період відзначення 120-ї річниці університету. Відсьогодні стартує міжнародний конкурс пісенної творчості «Голосіївська весна», участь в якому візьмуть представники всіх ННІ, факультетів та відокремлених підрозділів.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про початок масштабних робіт. Минулого тижня університет отримав першу частину коштів, передбачену для реалізації програми енергозбереження. Отож, в навчальному корпусі №4 стартує ремонт фасаду та заміна вікон, починається облаштування і ремонт фасаду гуртожитку №1, продовжується утеплення навчального корпусу №6. Паралельно йде благоустрій центральної їдальні та буфетів університету.

     Про поточні завдання та план роботи на тиждень доповіли керівники підрозділів і служб: учений секретар Оксана Барановська, голова профкому співробітників Ростислав Тарасенко, директор студмістечка Сергій Стецюк, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський, голова профкому студентів та аспірантів Олексій Муравський, головний редактор газети «Університетський кур’єр» Валентин Обрамбальський, начальник навчального відділу Оксана Зазимко, начальник юридичного відділу Андрій Бова, начальник відділу комплексної безпеки і охорони Василь Моісеєв, заступник директора ННЦ міжнародної діяльності Володимир Афанасенко, завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов, начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін, директор благодійного фонду Євген Томін.

     Підбиваючи підсумки, перший проректор Ігор Ібатуллін озвучив доручення ректора Станіслава Ніколаєнка. Проректорам – підготовка об’єктів до відзначення 120-річчя університету, проведення дня відкритих дверей та ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад. Валерію Іщенку – реалізувати проект озеленення території, завершити реєстрацію нерухомості, продовжити реконструкцію стайні. Андрію Бові – супроводжувати затвердження Статуту. Також на контролі першого проректора посівна кампанія в навчально-дослідних господарствах, стан протипожежної безпеки, завершення перереєстрації земель.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook