Профорієнтаційна робота студента групи ФілА-17002б

26 березня 2018 року

В одному із наймальовничіших місць України розташоване місто Славутич. 23 березня 2018 року студент Война-Кім Микита відвідав рідну загальноосвітню школу № 1 м. Славутич. В цей день школа відмітила свій ювілей – 30 років! Студент зі святковим настроєм провів бесіду з учнями 11 класу, під час якої розповів про НУБІП України, про історію створення гуманітарно-педагогічного факультету.

 

Під час зустрічі студент розповів майбутнім абітурієнтам не тільки про умови вступу, а і про широкі перспективи навчання в НУБіП України, а особливо на гуманітарно-педагогічному факультеті.  Учні дізналися корисну інформацію про спеціальності факультету, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика".

 Беззаперечний інтерес викликала інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою подвійних дипломів. Зацікавило також інформація про якість освіти, викладацький склад, одночасне вивчення декількох іноземних мов, цікаве і насичене культурне життя студентів.

Студент запросив школярів на День відкритих дверей, який відбудеться 29 березня 2018 року, акцентував увагу на олімпіаді для майбутніх абітурієнтів та діючих підготовчих курсах для вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України на гуманітарно-педагогічний факультет.

 
 
Студент групи ФілА-17002б
Война-Кім Микита,
Куратор групи ФілА-17002б
Мишак Олена
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook