Договір про співробітництво та організацію взаємовідносин підписано

15 березня 2018, 14:09
 
14 березня 2018 р. було укладено Договір про співробітництво та організацію взаємовідносин між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Тальнівською загальноосвітньою школою І-ІІІ ст. №2 Тальнівської міської ради Тальнівського району Черкаської області, директор Солошенко Тарас Васильович.
 
Директор Тальнівської ЗОШ №2 Солошенко Тарас Васильович
 
Учнів було ознайомлено з напрямами підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та умовами вступу; акцентовано увагу на перевагах навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті як його складовій, перспективах та можливостях кар’єри випускників, взаємодії із роботодавцями; нових спеціальностях та програмах магістерської підготовки, програмах подвійних дипломів, навчанні на іноземній мові та міжнародному стажуванні студентів. Учнів особливо зацікавила інформація про відкриття на факультеті нових спеціальностей «Журналістика», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Психологія». 
 
 Старшокласники Тальнівської ЗОШ під час анкетування.
 
Також було проведено анкетування серед старшокласників щодо вибору майбутньої спеціальності. Випускники та їх батьки отримали запрошення відвідати НУБіП України 29 березня 2018 року – на День відкритих дверей.
 
Наталія Кравченко, 
доцент кафедри історії і політології
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook