World Poetry Day

23 березня 2018, 9:54

“Poetry is when an emotion has found its thought and the thought has found words.”
Robert Frost

 Поезія… Чи потрібна нам у житті ця річ? Чи потрібно їй приділяти стільки часу? Чи, можливо, їй давно уже слід заблукати у минулому? На ці запитання сьогодні шукали відповідь наші студенти.


Поезія може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні запити сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї якнайширшу увагу. Тож 22 березня 2018 року кафедрою англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей було проведено захід до Всесвітнього дня поезії (World Poetry Day). Учасниками вечора стали талановиті студенти нашого університету. До кожного із них по-різному приходить натхнення творити поезію і у кожного є своя Муза, яка надихає. Учасники заходу співали пісні, декламували свої улюблені вірші відомих письменників та зачитували свій власний літературний переклад. Читання поезій відбувалося різними мовами (англійською, німецькою та українською). Студентська молодь подарувала неповторний світ поетичної сповіді, що вчить тонко сприймати красу, осмислювати навколишню дійсність, співпереживати. Прекрасним доповненням цієї зворушливої зустрічі стала книжкова виставка.


Тож наприкінці заходу студенти знайшли відповідь на запитання: «Так, поезія безперечно потрібна нам у житті, потрібна як чисте повітря, як сонце, як їжа і вода, як спілкування… Поезія – це одна із тих небагатьох речей, які здатні змінювати світ на краще.»
Сподіваємося, що ця почута поезія піднесла присутніх духовно та збагатила новими відчуттями.
Щиро дякуємо доценту кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Березовій Людмилі Василівні за організацію святкування “World Poetry Day”, яке пройшло в атмосфері поетичного натхнення та дружнього спілкування, а також висловлюємо подяку нашим талановитим студентам.

Асистент Пилипенко Л.Л.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook