Розпочалися зустрічі із студентами випускного курсу бакалаврату з питань вступу до магістратури

22 березня 2018 року

     Вже традиційно для березня організовуються зустрічі завтрашніх випускників-бакалаврів із представниками приймальної комісії та навчального відділу щодо надання вичерпної інформації із питань вступу до магістратури.

     Розпочали цього разу зі студентів економічного, юридичного, гуманітарно-педагогічного факультетів і факультету аграрного менеджменту не випадково, оскільки саме зі спеціальностей двох перших факультетів вступні випробування із іноземної мови проводитимуться у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Абітурієнти, які обрали спеціальність «Право» окрім іспиту із іноземної мови здаватимуть у формі ЗНО і фахове вступне випробовування з права та загальних навчальних правничих компетентностей.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко привітала учасників зібрання та наголосила на важливості здобуття освітнього ступеня «Магістр» як завершення етапу повної вищої освіти, та набуття необхідних важливих компетентностей для успішного виконання завдань інноваційного характеру і кар’єрного зростання. Її заступник з магістерських програм Олена Колеснікова представила студентам загальну концепцію підготовки магістрів у НУБіП України в контексті нового переліку освітніх програм та Умов прийому на 2018-2019 н.р. Вона зупинилась на перспективах та перевагах навчання, що вигідно вирізняють наш виш серед інших. До таких перспектив можна віднести можливість отримання подвійних дипломів за міжнародними магістерськими програмами, наявність англомовних груп, широкий вибір магістерських програм тощо.

     Абітурієнтам також було презентовано всі можливі варіанти здобуття освітнього ступеня «Магістр», враховуючи поліпрофільність нашого університету та орієнтуючись на світовий тренд - коли фахівці навчаються новим навичкам за декількома спеціальностями, щоб підвищити свою вартість на ринку праці.

     Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук виступив із презентацією Правил прийому на 2018-2019 н.р., розкрив особливості вступу як на споріднені спеціальності так і можливості перехресного вступу. Виступаючі надали вичерпні відповіді на запитання стосовно термінів та переліку вступних випробувань, наявності державного замовлення, максимальної кількості заяв на вступ тощо.

  

     Зустрічі триватимуть надалі із студентами інших факультетів. Усіх зацікавлених чекаємо у зручний час в межах графіку.

 

Факультет, ННІ

Дата

Місце проведення

 (корпус, аудиторія)

Час

проведення

Факультет аграрного менеджменту

21.03.2018 р.

актова зала,

3 корпус

1500

Економічний факультет

Юридичний факультет

Гуманітарно-педагогічний факультет

Механіко-технологічний факультет

26.03.2018 р.

актова зала,

3 корпус

1500

Факультет конструювання та дизайну

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Факультет інформаційних технологій

Факультет землевпорядкування

ННІ лісового і садово-паркового господарства

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Агробіологічний факультет

02.04.2018

актова зала,

3 корпус

1500

Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

Факультет тваринництва та водних біоресурсів

Факультет ветеринарної медицини

 

Ласкаво просимо до вступу в магістратуру
Національного університету біоресурсів і природокористування України

 

Тетяна Шатець,
навчальний відділ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook