Визначено переможців 1-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з напряму «Банківська справа»

1 березня 2018 року

     27 лютого 2018 року кафедрою банківської справи економічного факультету було проведено 1-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з напряму «Банківська справа».


     
     На відкриття олімпіади завітали представники ОТП банку, зокрема начальник відділу обслуговування приватних клієнтів Щербак Тетяна Іванівна. Вона привітала студентів із серйозною подією та побажала успіхів. Для переможців олімпіади від банку були передані цінні подарунки – портативний зарядний пристрій Power Bank.


           


      Також представник ОТП банку Щербак Тетяна Іванівна запропонувала всім бажаючим учасникам олімпіади прийняти участь в написанні ессе на тему «Як би я використав свій перший мільйон». Автор кращого ессе за оцінкою банку буде нагороджений сертифікатом на проходження оплачуваної практики (в розмірі 3000 грн.) в банку протягом місяця з гнучким графіком відвідування (після занять в університеті або в літній період).  
     В олімпіаді брали участь студенти напряму підготовки «Фінанси і кредит» ОС «Бакалавр» 2-й та 3-й курс скороченого терміну та 4-й курс - 32 чоловіка, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» ОС «Магістр» - 10 чоловік.

      Студентам були запропоновані по 2 практичні задачі та по 3 теоретичних запитань з дисциплін «Гроші та кредит», «Фінансовий ринок", «Банківська система», «Банківський менеджмент». Вичерпна відповідь на кожне з поставлених завдань оцінювалась в 20 балів. Максимальна кількість балів – 100.
      В результаті проведення підсумків олімпіади на основі кількості набраних балів, які набрав кожний з учасників визначено наступні переможці:
      1 місце: Митрофанова Ірина Петрівна – ОС «Бакалавр», 4 курс 8 група (79 балів);
      2 місце вибороли відразу дві студентки: Пашук Яна Олександрівна - ОС «Магістр», 1 курс 2 група (76 балів) та
Єрохіна Євгенія Андріївна - ОС «Бакалавр», 2 курс СТ 6 група (76 балів);
      3 місце: Синиця Світлана Олександрівна - ОС «Бакалавр», 4 курс 6 група (75 балів).

       Кафедра банківської справи НУБіП України вітає переможців 1-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 н.р. зі спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з напряму «Банківська справа»!!!!!

                                                                                                    Олена Олійник-Данн 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook