I етап Всеукраїнської олімпіади з біотехнології

28 лютого 2018 року
НУБіП України, 4 корпус

Напередодні початку весни, 27 та 28 лютого, серед студентів факультету захисту рослин, біотехнологій і екології було проведено I етап Всеукраїнської олімпіади з біотехнології. Майбутня еліта України, а саме студенти спеціальності "Біотехнологія" зібралися у 4-у корпусі, щоб спробувати свої сили. Відкриття олімпіади почалося з вітального слова завідувача кафедри екобіотехнології та біорізноманіття, д.с.-г.н., професора, членкора НААН Патики Миколи Володимировича. Провідні фахівці факультету – члени журі к.б.н., доцент Коломієць Ю.В. і к.б.н., доцент Бородай В.В., заступник декана із спеціальності «Біотехнологія» к.і.н. Дрозд П.Ю. – ознайомили всіх учасників із регламентом цього хвилюючого дійства, побажали всім удачі.

Університетський етап Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології проводиться серед студентів 4-го курсу та магістрів спеціальності– «Біотехнології і біоінженерія»

Фахівці кафедри екобіотехнології та біорізноманіття підготували студентам предметні та нестандартні завдання. Найцікавишими з точки зору студентів були завдання, які включали сучасні проблемні і тестові питання з дисциплін загальна мікробіологія та вірусологія, біохімія, загальна і молекулярна генетика, загальна біотехнологія, процеси та апарати біотехнологічних виробництв.

Значна кількість студентів понад 60 чоловік змагалися за право бути першим.  Протягом години вони намагалися вирішити складні питання. Але тільки найнаполегливіший знавець біотехнології отримає бажане 1 місце.

За результатами конкурсної комісії дипломи за перемогу у І турі Всеукраїнської олімпіади з біотехнології отримали:

Лукащук Яна – диплом І ступеня,

Сахарова Владислава – диплом ІІ ступеня, 

Іскра Ксенія –дипломом ІІІ  ступеня.

 

Викладачі та студенти факультету щиро вітають переможців, бажають не зупинятись, розвивати свої знання і навички й досягати нових звершень.

Завідувач кафедри, д.с.-г.н., професор, членкор НААН Патика М.В.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook