ПЕДАГОГИ ЗАПРОШУЮТЬ НА НАВЧАННЯ МОЛОДЬ

26 січня 2018, 18:26

26 січня 2018 року за дорученням декана гуманітарно-педагогічного факультету, професора Василя Дмитровича Шинкарука завідувач кафедри педагогіки Руслан Васильович Сопівник та доцент кафедри педагогіки Ольга Володимирівна Наконечна здійснили виїзд у Київський коледж будівництва архітектури і дизайну, де відбулась зустріч з директором Булгаковим Валерієм Андрійовичем.

У ході зустрічі було досягнуто домовленості щодо продовження навчання випускниками коледжу на спеціальностях кафедри педагогіки та у цілому на різних спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету. Зараз, студенти коледжу, які здобудуть у цьому році освітній рівень "Молодший спеціаліст", перебувають на базах практичного навчання. У березні 2018 р., коли закінчиться практика, випускники коледжу звітуватимуть про проведену роботу. На цей захід запрошено фахівців кафедри педагогіки для представлення випускових спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету. Керівництву Київського коледжу будівництва та архітектури передано профорієнтаційні матеріали для розміщення на дошках оголошення.

Відтак, десант кафедри педагогіки направився до загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів м. Василькова, де відбулась зустріч з заступником директора з навчально-виховної роботи Лесею Миколаївною Шевчук.

 

Колеги згаданої школи гостинно прийняли фахівців кафедри педагогіки, організували зустріч з двома випускними класами загальною чисельністю 47 осіб. Під час зустрічні з випускниками Васильківської ЗОШ № 9 увагу одинадцятикласників зосереджено на перевагах навчання на випускових спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету та, зокрема, кафедри педагогіки ("Професійна освіта"). Учням запропоновано рекламну листівку та "свіжий" номер газети "Університетський кур'єр".

 

В ході зустрічі проведено анкетування, в результаті якого виявлено що 32 учнів зацікавились запропонованою інформацією. Також, за допомогою анкети, отримано контактну інформацію випускників, яка буде внесена у базу даних абітурієнтів кафедри педагогіки. Крім того, Васильківська ЗОШ № 9 наказом відділу освіти Васильківської міської ради є пунктом проведення державної підсумкової атестації з української мови та зовнішнього незалежного оцінювання (пункти тестування).

Наші колеги залишили роздатковий, рекламний та профорієнтаційний матеріал, який адміністрація школи розмістить на дошках оголошення. Дирекції школи залишено проект договору про співпрацю, який після експертизи юристами буде підписано. Заступник директора з виховної роботи Леся Миколаївна Шевчук погодилась організувати перегляд відеороликів про спеціальності гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри педагогіки на різних методичних зібраннях учителів та класних керівників щколи.

У цілому, Васильківська ЗОШ № 9 залишила приємні враження, здивувала дисциплінованістю, вихованістю і освіченістю учнів, впорядкованістю прилеглої території та навчальних кабінетів, злагодженою роботою керівництва та теплим, гостинним прийом.

Сподіваємось співпраця з нашими партнерами виявиться плідною і взаємовигідною.

О. Кучай, доцент кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook