ЗУСТРІЧ ПРЕДСТАВНИКІВ УНІВЕРСИТЕТУ З МАЙБУТНІМИ ВИПУСКНИКАМИ КОЛЕДЖУ

11 грудня 2017 року
Одним  із найважливіших завдань в Україні є будівництво правової, соціальної, демократичної держави, головними принципами якої повинні бути верховенство закону та дотримання прав і свобод людини. У зв’язку з цим, великого значення набувають правова освіта та правове виховання, які формують свідомість людей і правову культуру. Правові знання – це необхідний елемент загальної культури кожної людини.
6 грудня 2017 року відбулася зустріч представників юридичного факультету кафедри цивільного та господарського права НУБіП України на чолі із завідувачем кафедри Олексієм Юрійовичем Піддубним в особі Олександра Петровича Світличного, професора кафедри, доктора юридичних наук, доцента та Інни Вікторівни Горіславської, кандидата юридичних наук, доцента кафедри зі студентами випускних курсів спеціальностей «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва», «Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в агропромисловому комплексі», «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва», «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж», «Бухгалтерський облік», «Організація перевезень і управління на автомобільному транспорті»  Ніжинського агротехнічного коледжу. 
Студенти отримали інформацію про актуальність юридичної освіти у різних аспектах життя, роботу постійно діючих підготовчих курсів та пільги при вступі після їх закінчення, особливості вступу до НУБіП України
у 2018 році, можливість та перспективи поєднання навчання на юридичному факультеті  з іншою спеціальністю за обраним фахом.
Директор коледжу Олена Володимирівна Литовченко порадила майбутнім випускникам обов’язково скористатися можливістю отримати правову освіту і в майбутньому бути більш конкурентними й успішними на ринку праці.
Оксана Андрущенко, провідний фахівець
з профорієнтації випускників навчального закладу
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook