На факультеті землевпорядкування відбулося відзначення Дня Гідності і Свободи

22 листопада 2017, 11:27

    21 листопада українці відзначають День Гідності і Свободи. Звісно, що спогади про недавні події, які в листопаді 2013 року, коли саме молодь, дала поштовх змінам режиму тодішньої влади, і весь світ побачив тверду проєвропейську позицію українського народу.
Символічно, що в такий день, саме правильно було зустрітися з очевидцями подій на майдані Незалежності, адже більшість теперішніх бакалаврів, на той момент, навчалася в школі. Мало хто зміг відвідати столицю України – Київ.
    За ініціативи магістра 1 року факультету землевпорядкування Богдана Баранцова у конференц-зал навчального корпусу було запрошено «голос Майдану», заступника Міністра молоді та спорту (2014-2016рр), громадського діяча Сергія Митрофанського.


   

   Активіст з перших днів був активним учасником подій в підтримку євроінтеграції, за Європейську Україну. Згадує, як за кілька днів мирний протест перетворився на справжню революцію. Відстоювання власної гідності та свободи вартувало життя найкращиим українцям.
    Але й сьогодні на Сході України у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави продовжують гинути воїни. Пам’ятати про подвиг загиблих, та бути гідними цього подвигу – наш найперший обов’язок,- підкреслив Сергій Митрофанський.


   

       З промовою виступили очільники факультету землевпорядкування Тарас Євсюков та юридичного Олена Яра, наголосивши, що першими учасниками Революції Гідності були переважно студенти, які вийшли за покликом душі відстоювати гідність та свободу України. Деякі з них ціною власного життя змінили історію нашої держави.
                                                                           Пам’ятаємо, шануємо, гордимося!


Доцент кафедри землевпорядного проектування
Людмила Гунько

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook