Профорієнтація в київських школах

21 листопада 2017 року

     Питання проведення профорієнтаційної роботи постійно перебуває на першому плані роботи науково-педагогічних працівників університету. Зазначене не могло не торкнутися і кафедри автоматики та робототехнічних систем, адже від того, на скільки якісно ми виконаємо цю роботу, буде залежати майбутнє кафедри.


     З такою важливою місією до школи № 256 м. Києва, що розташована в Оболонському районі, завітала доцент кафедри АРС Дудник Алла Олексіївна.
Хоч школа розташована у нашому місті, проте керівництво зазначило, що ми перші, хто завітав до них із профорієнтаційними зустрічами. Учні 10 та 11 класів із зацікавленням слухали інформацію про НУБіП України, його історію, структуру, особливості й переваги навчання. Алла Олексіївна звернула увагу на проведення підготовчих курсів на базі НУБіП та учнівської предметної олімпіади, бажаючих прийняти участь в якій виявилось достатньо.
     Звичайно, що випускникам наразі складно відразу визначитись із вступом, проте маючи достатню інформацію про ВНЗ, це зробити значно легше. Тому протягом зустрічі учні мали можливість познайомитись з наявними спеціальностями в НУБіП України та в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження зокрема, з’ясувати можливості практичного навчання, міжнародних програм, подальшого працевлаштування.
     Вчителів та учнів школи запрошено відвідати університет й на власні очі переконатись у чудовій матеріально-технічній базі кафедр ННІ ЕАіЕ, познайомитись із викладачами та студентами, помилуватись красою нашого району.
     З величезним сподіванням на подальші зустрічі і вступ учнів до нашого студентського колективу закінчилась ця поїздка. Щиру подяку за організацію зустрічі висловлюємо директору школи № 256 Миколі Івановичу Рудящому.


Завідувач кафедри АРС В.П. Лисенко


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook