Підсумки постерної презентації маркетологів

15 листопада 2017 року

     15 листопада на факультеті аграрного менеджменту відбулася постерна презентація за участю магістрів другого року навчання. Активну участь у презентації прийняли магістри другого року спеціальності «Маркетинг». Презентація була проведена за результатами проведених досліджень за магістрів-маркетологів.
     Участь у портерній презентації взяли 25 магістрів спеціальності «Маркетинг», які невдовзі стануть випускниками. Магістрів-маркетологів оцінювала комісія на чолі із завідувачем кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ярославою Ларіною. До складу комісії також увійшли професор Руслан Буряк, доцент Алла Рябчик та інші викладачі кафедри.

 
     

     Тематика магістерських робіт маркетологів є досить широкою: було піднято питання маркетингових досліджень на агропродовольчих ринках, управління маркетингом, розробки маркетингових стратегій, просування товарних інновацій, брендингу, організації реклами та психології її сприйняття, особливості поведінки споживачів на вітчизняному ринку і т.д.

 
     

     Комісія, взявши до уваги якість аргументованого супроводу матеріалів постерів від авторів, відмітила таких молодих науковців: Марину Щербу (1 місце), Єлізавету Капіліст (2 місце), Марину Гуриненко (3 місце). Змістовною наповненістю та прекрасним оформленням відрізнялися також постери Юлії Поспеєвої, Дмитра Ситника, Анни Папуши, Дар’ї Матвієнко, Ліни Уманець, Каріне Подолян, Тетяни Луцко.

Дякуємо магістрам за наполегливу працю та активну участь у портерній презентації!!!

 

Ярослава Ларіна 
завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook