Зарубіжний досвід читання лекцій у Вищій школі сільського господарства Франції (ISA) в рамках проекту ERASMUS +

17 листопада 2017 року

12-17 листопада 2017 року у межах угоди за програмою Erasmus+ (за складовою Teaching Mobility) к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Гальчинська Юлія Миколаївна перебувала з читанням лекцій у Вищій школі сільського господарства Франції (ISA) в рамках проекту ERASMUS +.


  

Гальчинська Юлія Миколаївна зробила презентацію про історію НУБіП України та сьогодення свого факультету аграрного менеджменту, прочитала лекції для закордонних студентів програми Erasmus+ (присутні студенти були з Франції, Бразилії, Японії та Індії) 12 лекцій – “International Marketing”, “International Marketing Strategy”, “Marketing Research in the Bioenergy Market”.


Протягом п`яти днів комунікації, Юлія Миколаївна поділилася своїм досвідом у сфері маркетингу, не тільки через презентації лекцій, а також за допомогою практичних завдань та прикладів реальних компаній та корпорацій. Практичні заняття були проведені в стилі інтерактивних ігор на базі теоретичних засад та практичних навичок в сфері маркетингу, студенти розробляли міжнародні маркетингові стратегії, застосовували маркетингові інструменти для виведення французьких товарів на український ринок, а також презентували SWOT та PEST аналізи для компаній.

  


По закінченню програми Гальчинській Юлії вручили сертифікат про мобільність в рамках програми Erasmus+. Наступним кроком стане запрошення закордонних викладачів для читання лекцій у НУБіП та обмін студентами між вузами партнерами.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook