Туризм як перспективний напрям соціально-економічного розвитку України (представники факультету аграрного менеджменту взяли участь в тематичному семінарі на базі ННІ післядипломної освіти)

1 листопада 2017 року
ауд. 233 корпус №10

 

24 жовтня ННІ післядипломної освіти провів всеукраїнський науково-практичний семінар «Туризм – перспективний напрям соціально-економічного розвитку України та його кадрове забезпечення». 

    Захід відкрили директор інституту Марія Кулаєць та її заступник Тереза Микицей, які розповіли гостям про можливості університету в підготовці висококваліфікованих кадрів, в тому числі і в туристичній галузі.

  

     Завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму Тетяна Кальна-Дубінюк зупинилась на важливих питаннях організації туристичного бізнесу в світі та в Україні, особливостях нової спеціальності «ТУРИЗМ». Запросила школярів вибирати цей актуальний напрям навчання.
     Захід носив і профорієнтаційний характер. Серед учасників семінару, крім студентів, викладачів та аспірантів, представників науки та освіти, були старшокласники ЗОШ І-ІІІ ступенів Київщини, зокрема сіл Гатне та Крюківщина. 

     

     У семінарі взяли участь представники адміністрації факультету аграрного менеджменту. Про особливості на переваги навчання за спеціальностями "Маркетинг" та "Менеджмент" студенти дізналися з презентаційного матеріалу та факультетських буклетів. Неабиякий інтерес майбутніх абітурінєтів викликала можливість поїздки за кордон та отримання подвійних дипломів, навчаючись за однією з програм академічного обміну, які діють на факультеті.  
       

    Чекаємо Вас у числі наших студентів наступного року!

Людмила Таранець, 
заступник декана факультету аграрного менеджменту

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook