І знову агробіологічний факультет в числі переможців

6 жовтня 2017 року

 Ось і закінчилися 4 дні пекельної боротьби на «Аграрній республіці 2017», яка проходила на базі Дзвінкового. Команда «Дикі перці» агробіологічного факультету, яка складалась із талановитих, спортивних, енергійних та драйвових учасників зайняла 2 місце. Очолювала склад команда Наталія Бабенко – магістр 1 року, інші учасники команди переважно студенти 4 курсу та магістри 1 року.

У перший день відбувалися змагання з перетягування канату, завдяки прикладенню зусиль Іванни Яковінич, Олександра Коваля, Євгенія Буряка, Дмитра Ковальковського, Сергія Беззубого та Андрія Стельмащука було здобуто почесне 1 місце. Трішки понервувати нашу команду змусили учасники факультету лісового господарства, з якими вони зустрілись у фіналі.
На другий день всі учасники відпочивали після такого бурхливого початку республіки. На третій день проходили основні змагання. Дмитро Ковальковський та Єлизавета Костенко вибороли 1 місце у спортивній естафеті. Також протягом усіх днів проходили інтелектуальні ігри: мафія та судоку, у яких Андрій Стельмащук зайняв 2 місце. У змаганнях із футболу «Дикі перці» зайняли 1 місце, а серед дівчат 3 місце по пенальті виборола Іванна Яковінич.
Із творчої сторони проявила себе Людмила Комар, плакат у виконані якої зайняв 2 місце. І, звичайно, пройшов конкурс Міс та Містер Аграрної республіки, у якому Дмитру Ковальковському присвячено титул «Містер Привабливість», а Людмилі Комар «Міс Екстравагантність». Ще одним із здобутків команди є те, що Наталія Бабенко буде президентом «Аграрної республіки 2018» у наступному році.
Команда «Дикі перці» достойно показала себе в усіх видах змагань і привезла чимало грамот та медалей, якими пишається агробіологічний факультет, але найкращою нагородою для них є незабутні емоції, яких вистачить на цілий рік, та спогади на все життя.
 
Діана Максимчук, Ксенія Ближникова,
 орг. комітет студорганізації агробіологічного факультету
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook