Майбутні керівники вишів здобувають досвід профорієнтаційної роботи

21 вересня 2017 року

19 вересня 2017 року в Дмитрівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського району Київської області магістрами нашого факультету спеціальності "Менеджмент (Управління навчальним закладом)" відбулася запланована зустріч з учнями 11 класу. Їм розповіли про Національний університет біоресурсів і природокоористування України, в тому числі про гуманітарно-педагогічний факультет. Учні дізналися корисну інформацію про спеціальності факультету, а саме:

"Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії"
"Професійна освіта"
"Філологія"
"Психологія"
"Соціальна робота"
"Журналістика"

Найбільшу зацікавленість во проявляли до таких спеціальностей як "Соціальна робота", "Психологія" та "Менеджмент".  Цікавились подальшим навчанням у магістратурі та співпрацею з навчальними закладами інших країн.  Також, одне з питань, яке задали учні – це університетські заходи та гуртки, а також як студенти проводять дозвілля в позааудиторний.

20 вересня 2017 року магістром 2-го року навчання гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності "Менеджмент (Управління навчальним закладом)" Думишинцем Олександром була проведена профорієнтаційна робота з учнями 11-А класу спеціалізованої школи № 129 м. Києва з поглибленим вивченням англійської мови.

Учні проявили інтерес до НУБіП України, зокрема до представлених спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету, задавали запитання стосовно вступу до університету, навчального процесу та студентського життя. Також майбутні абітурієнти із задоволенням відвідають НУБіП України у найближчий день відкритих дверей.
 

В.І. Ковальчук
завідувач кафедри


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook