Футболісти-гуманітарії взяли участь у футбольному турнірі

2 вересня 2017 року
Стадіон НУБіП України

З нагоди 1-го вересня в Університеті вже традиційно проводиться футбольна першість серед факультетських команд. Команда нашого факультету на чолі з капітаном Романом Моренчуком взяла участь у змаганнях і виборола вихід із турнірної таблиці з рахунком 2:1, поборовши опір команди факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Вболівальники на трибунах із числа студентів та заступників декана факультету активно підтримували нашу команду протягом всього мачту.

У суботу, 2 вересня, турнір продовжився і у четвертьфіналі жеребкування звело нашу команду з командою факультету аграрного менеджменту (як виявилося того дня - майбутніми переможцями цього турніру). Підтримати гуманітаріїв прийшли студенти нашого факультету, а також куратор групи СР-1701б Ржевський Геннадій Миколайович. На жаль, проти достойної гри наших суперників футболісти гуманітарно-педагогічного факультету не змогли підібрати дієвих аргументів, як наслідок - не втримали ворота "сухими". Рахунок зустрічі 0:4 на користь майбутніх менеджерів. Четвертьфінал цього турніру показав, що наша команда має ще великий резерв, а настрій гравців демонструє готовність до нових спортивних випробувань.

Слід подякувати декану гуманітарно-педагогічного факультету Шинкаруку Василю Дмитровичу, завідувачу кафедри фізичного виховання Костенку Миколі Петровичу, завідувачу кафедри соціальної роботи та психології Шмаргуну Віталію Миколайовичу, заступнику декана нашого факультету Буцику Ігорю Михайловичу та заступнику декана нашого факультету з фізичного виховання Отрошко Олені Володимирівні за активну участь та підтримку нашої футбольної команди протягом змагань.

Тож побажаємо нашим студентам подальших успіхів у спорті та чекаємо від них перемог!

Я.М. Рудик,
заступник декана


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook