Результати вступної кампанії 2017 обговорили на засіданні приймальної комісії

22 серпня 2017 року

     Крайнє засідання приймальної комісії за підсумки вступної кампанії 2017 відбулося сьогодні під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. Очільник університету підкреслив, що сьогодні вже можна говорити про результати вступної кампанії 2017 конкретно і робити висновки. Чому, власне, і було присвячене це засідання.

  

     На порядку денному стояло два основних питання, інформацію по яких озвучив відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Мова йшла про додаткове зарахування до числа студентів бакалаврату за умов договору і рекомендації до зарахування вступників на магістратуру заочної форми навчання. За держзамовленням до неї рекомендовано 209 осіб. Ще 455 заяв подано за умов договору, з них близько 300 осіб – потенційні контрактники. Високі показники за спеціальностями «Фінанси, банківська справа та страхування», «Публічне управління та адміністрування».

  

  

    Про особливості вступу на спеціальність «Право» за умов складання ЗНО коротко проінформувала заступник декана юридичного факультету Олена Улютіна. На денну форму було подано 94 заяви, до рейтингового ж списку включили 76 осіб, 18 з яких рекомендовано до зарахування на держбюджет. На заочну форму надійшли 122 заяви, за контрактом до зарахування рекомендовано 87 осіб. Це – найбільший показник у розрізі спеціальностей.

  

    Оцінюючи роботу приймальної комісії загалом, перший проректор Ігор Ібатуллін відзначив чіткість і виваженість роботи її колективу. Кращі працівники будуть відзначені матеріально: за основу нагородження взято виконання держзамовлення і залучення контрактників. Він також звернув увагу, що ряд деканів факультетів і директорів ННІ зробили правильно, залучивши до роботи приймальної комісії кращі сили. Що ж до предметних комісій, то, зазначив перший проректор, деякі з них формувалися не зовсім коректно: безвідповідальність окремих викладачів призводила до певних неприємних ситуацій. Він же підкреслив: середній бал тих, хто вступив на бакалаврат на базі молодшого спеціаліста, досить високий – більше 188. Приємно те, що абітурієнти представляли більше сотні коледжів і технікумів з усієї України.

Валентин Обрамбальський

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook