Магістратура НУБіП - путівка в успішне життя!

12 липня 2017 року

 В університеті триває набір студентів до вступу в магістратуру. Нинішні випускники бакалаврату, продовжуючи навчання в магістратурі, формують імідж університету. Саме вони після випуску несуть у виробництво та ринковий простір авторитет нашого навчального закладу.

 
Власне, про цікавий досвід досягнення успіху випускником економічного факультету і хочемо розповісти читачеві. 
 
Знайомтесь, Єгор Копилов, успішно будує кар’єру бухгалтера у відділі Бухгалтерського обліку та контролінгу в  Siemens Healthineers (м. Братислава).  Починав Єгор своє навчання за спеціальністю «Облік і аудит» на бакалавраті НУБіП України активним студентом – учасником і переможцем олімпіад та конференцій. Тут же й здобував освітній ступінь магістра за дослідницьким спрямуванням, урізноманітнюючи своє студентське життя та набуваючи неоціненного досвіду у міжнародному стажуванні за програмою «Економіка і менеджмент» у Чеському університеті наук про життя (м. Прага), участю у міжнародній конференції «Science connecting nations», Університет св. Іштвана, (м. Гьодолло, Угорщина) та Ace the Case KPMG, KPMG International Case Competition (м. Прага). Наступним було запрошення до стажування в Україні, в потужній консалтинговій компанії «Baker Tilly Ukraine» на посаді помічника аудитора. До слова, в компанію, як і на міжнародне стажування, відбирають найкращих та ініціативних серед претендентів із гарним знанням англійської мови. А НУБіП України має успішний досвід підготовки фахівців у англомовних групах на всіх факультетах, ННІ та підтвердження високого рівня володіння англійською мовою під час проходження курсів до здачі іспиту на отримання сертифікатів TOEFL, IELTS тощо на базі гуманітарно-педагогічного факультету.   
 
 
 
Єгор також скористався можливістю, яку надає університет із навчання по програмі подвійних дипломів і отримав такий за спеціальністю «Бізнес економіка і менеджмент» у Словацькому аграрному університеті в м. Нітра. Перед захистом диплому проходила конференція серед студентів, де були презентовані наукові статті написані на основі дипломної роботи. На цій конференції Єгор здобув 1 місце.
 
Звичайно, університет, а точніше його майстерні викладачі, вдало розроблені навчальні плани та міжнародні зв’язки із іншими закордонними вишами самі по собі не забезпечать Вам процвітаюче майбутнє. Для  цього необхідне бажання працювати, самовдосконалюватися і розвивати свій потенціал. Адже, лише ставлячи високі цілі – можна їх досягнути.
 
Ласкаво просимо до лав НУБіП України за путівкою в успішне життя!
 
 О. Колеснікова, начальник відділу магістерських програм
С. Тивончук, доцент кафедри обліку та оподаткування
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook