Випускники коледжів Тетяна Шиліпук та Павло Катрич обирають для продовження навчання спеціальність «Соціальна робота» в НУБіП

27 червня 2017 року

Напередодні вступної кампанії випускників багатьох коледжів турбує питання, який виш обрати для подальшого навчання. Але наші співрозмовники – Тетяна Шиліпук із Бердичівського педагогічного коледжу та Павло Катрич із Київського механіко-технологічного коледжу – із вибором визначилися: продовжуватимуть здобувати фах соціального працівника на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України. Чому саме тут, наша розмова.

– Звідки дізналися про НУБіП?

     – Тетяна: до нас приїздили з профорієнтацією студенти університету, які раніше навчалися у моєму коледжі, а тепер тут. Власне вони й переконали вступати на «Соціальну роботу» в НУБіП. Деталі, які цікавили, уточнила через офіційний сайт.
    – Павло: до нас теж приїздиди викладачі кафедри соціальної педагогіки і проводили профорієнтацію, а потім ще й запросили стати учасниками тематичного заходу до Дня боротьби зі СНІДом, який проводився студентами кафедри. Потім нам провели екскурсію університетом. До речі, дуже вразив відвіданий університетський ботанічний сад. А ще подобається зручне місце розташування самого вишу і що туди з легкістю можна дістатися.

– Чому саме «Соціальна робота»?
     – Тетяна: завжди мріяла працювати з дітьми, представляти і захищати їхні інтереси, допомагати знайти кожному своє місце у житті, стати справжнім громадянином. І ще: вважаю цю професію надзвичайно важливою для суспільства. Ось чому.
    – Павло: вибір пов’язаний із тим, що хочу й надалі здобувати освіту за своєю нинішньою спеціальністю. Та й узагалі допомагати людям – це так благородно.

– Можливо маєте якісь досягнення в навчанні? А поза ним чим цікавитеся?
     – Тетяна: маю високий рівень знань із фаху і підтвердження тому гарні оцінки. Щодо хоббі, то їх у мене декілька: захоплююся настільним тенісом, футболом, волейболом. З настільного тенісу маю призові місця.
      – Павло: А от мене цікавить музика.

– Про що мрієте і де плануєте працювати?
     – Тетяна: найперше хочу вступити на навчання в НУБіП та отримати вищу освіту. А мрія – працювати соціальним педагогом.
     – Павло: у мене теж плани схожі: отримати вищу освіту і працювати за фахом.

Розмовляла Ольга Наконечна

 
 

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook