Вручення дипломів випускникам кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

23 червня 2017 року

     23 червня 2017 р. в Національному університеті біоресурсів і природокористування України пройшли випуск студентів бакалаврату. Одним із випускників були студенти факультету аграрного менеджменту, а також кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі.

     

     Актовий зал 3-го корпусу радо зустрів випускників-маркетологів, викладачів та гостей, які завітали на свято. Загалом кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі цього року випустила 37 маркетологів, з яких один диплом із відзнакою, та одного магістра-дослідника.

      Урочисте вручення дипломів відкрив ректор університету Станіслав Ніколаєнко, побажав випускникам життєвої енергії, наснаги та наголосив про важливість набутих знань та постійного їх удосконалення.


     До вітань долучилися завідувачі кафедр: адміністративного менеджменту та ЗЕД – д.е.н., професор, член-кореспондент НААН України Валерій Галушко, менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського – д.е.н., профессор Василь Горьовий, маркетингу та міжнародної торгівлі – д.е.н., профессор Ярослава Ларіна, виробничого та інвестиційного менеджменту – д.е.н., професор, член-кореспондент НАН України Лідія Шинкарук.
   З вітальним словом до випускників-маркетологів виступила завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ярослава Степанівна Ларіна, яка побажала випускникам натхнення, бажання вчитися і розвиватися, знайти перспективну та бажану роботу, а також запросила студентів на навчання до магістратури.

      Випускники отримали музичні привітання від студентів другого курсу факультету аграрного менеджменту Дарини Лукашук та Данила Карачевського. До слова було запрошено батьків випускників Наталію та Сергія Врублевських, які звернулися до дітей з напутніми словами та в знак шани і подяки, вручили ректору коровай.

 

     Маркетологи Катерина Гречана та Ірина Врублевська виступили з музичним виступом, у якому нагадали про неповторність та незабутність студентських років.
      Д
екан факультету Анатолій Дмитрович Остапчук також виступив із вітальним словом з нагоди отримання дипломів та зачитав випускний наказ.


     Студенти-маркетологи отримали довгоочікувані дипломи із рук ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка. Вручення дипломів було завершено груповим фото на фоні відновленого третього корпусу.

  

 

  

Бажаємо випускникам успіху та чекаємо на навчання магістратурі!

 

 

Олена  Іванівна Бабічева

доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі 

Олена Вікторівна Четверик

старший викладач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook