Випускники НУБіП отримали путівку в життя

23 червня 2017 року

      23 червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам - бакалаврам.  Дипломи вручили і 210 випускникам – бакалаврам економічного факультету. Зокрема, за спеціальністю «економіка підприємства» 53 випускника, «фінансів і кредиту» – 61 випускник, «обліку і аудиту» – 96 випускників. Вісім з них – отримали дипломи з відзнакою.

     Зі вступним вітальним словом до випускників звернувся декан факультету Анатолій Діброва, який привітав з отриманням фахової освіти і побажав бакалаврам успіхів у майбутній роботі, високопрофесійного зростання та нових досягнень.

     Також привітали випускників і почесні гості що завітали на наше свято, а саме: доктор економічних наук, професор, академік НААН України, віце-президент Національної академії аграрних наук України, Заслужений діяч науки і техніки України Валерій Жук, головний бухгалтер і фінансист компанії «Лімагрейн Україна» Василь Шевчук та перший заступник голови Миронівської районної державної адміністрації Костянтин Жданов.
 
     Випускний пройшов дуже яскраво, було підготовлено декілька пісенних та танцювальних номерів, так випускниця Червінська Вікторія привітала своїх колег зі святом піснями.
  
     Свої вітання випускникам висловили завідувачі випускових кафедр професори Світлана РогачЛюбов Худолій і Віктор Савчук.
     Від студентського колективу випускниця Юлія Савченко подякувала викладачам і всім, хто доклав руку в підготовку сьогоднішніх бакалаврів.
 
Анатолій Шиш,
заступник декана економічного факультетут
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook