Учень Косарської загальноосвітньої школи, що на Черкащині, Іван Лупко: «НУБіП – на першому місці»

27 червня 2017 року

     «НУБіП – на першому місці», – так майбутній студент, а нині учень Косарської загальноосвітньої школи Іван Лупко, відгукується про свої плани вступу до університету.

     Він – один із тих, хто взяв участь у предметних олімпіадах, які проводились в університеті, за результатами яких пройшов у другий тур та здобув важливі додаткові бали для вступу.

 – Звідки дізнався про НУБіП?
     – Багато моїх знайомих навчаються тут, про рівень та можливості цього університету знаю давно, тому НУБіП відразу став для мене в пріоритеті.

 – Чому геодезія та землеустрій? Що спонукало до такого вибору?
     – Основну концепцію спеціальності розумію, адже спілкуюся із знайомими, які здобувають фах землевпорядника. Хочу теж рухатися в цьому напрямку і бути кваліфікованим спеціалістом. Також вважаю цю спеціальність актуальною і престижною, ну й, звісно, дослухаюсь до порад батьків.

 – Які маєш досягнення в навчанні чи спорті?
     – Неодноразово брав участь у різних олімпіадах з української мови, математики, інформатики на рівні школи та району. Дуже подобається спорт, але брав участь лише в колективних змаганнях, які проводились між класами або школами. У вільний час граю з друзями у футбол.

– Про що мрієш і де плануєш працювати?
     – Поки що мрію про вступ на бюджет до НУБіП на обрану спеціальність. Звісно, хочу працювати за фахом у престижній фірмі, можливо, в перспективі відкрию власну справу, пов’язану з геодезією та землевпорядкуванням.

Григорій Колісник,
старший викладач кафедри управління земельними ресурсами

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook