Розпочались захисти бакалаврських робіт напряму "Захист рослин"

12 червня 2017 року

Тривають атестації випускників денної форми навчання освітньо-професійної програми підготовки фахівців ОС  «Бакалавр» (напрям підготовки «Захист рослин»).

12 червня 2017 року результати наукових досліджень представили 18 студентів. Дослідження щодо захисту ячменю ярого від сітчастої плямистості представила Мялук Вікторія, від темно бурої плямистості Кобевко Наталія, а від смугастої плямистості Кононенко Тетяна.

Кудрявцев Юрій досліджував зернобобові культури, а саме сою та її стійкість до кореневих гнилей.

Багато практичних питань з боку екзаменаційної комісії  було поставлено Смаглюковій Крістіні,  яка вивчала захист картоплі від бур’янів.

Захист плодових та ягідних культур теж був висвітлений в бакалаврських роботах, зокрема, шкодочинність американського білого метелика, представила Саса Ірина.

Вивчали поширення, видовий склад та біологічні особливості фітопаразитичних нематод на цукрових буряках, конюшині, картоплі Гончарук Артем, Лукашенко Аліна, Орос Андрій, Чеберяк Олександр.

Підтвердили свої високі знання і наші відмінники:

Козира Ольга,

Корочкіна Анастасія,

Сикало Марія

 

Ще ряд цікавих та актуальних доповідей були представлені на розсуд екзаменаційної комісії. Дослідження студентами зі спеціальності «Захист і карантин рослин» проводилися в Черкаській, Чернігівській, Кіровоградській, Тернопільській, Одеській, Київській та інших областях України.

Екзаменаційна комісія відмітила високий науковий рівень доповідей  та відмінне володіння представленого матеріалу.

 

Заступник декана факультету захисту рослин,

біотехнології та екології

Л.Ющенко


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook